3D animatie laten maken

3D animatie laten maken

Een 3D animatie laten maken is één van de sterke pijlers. Deze activiteit staat steeds meer in de belangstelling, omdat in een korte tijd de boodschap op een pakkende manier kan worden overgebracht. Onze animatiestudio in Groningen verzorgt het laten maken van animatievideo’s vanuit 3D CAD files, ook wel CGI (Computer Generated Imagery) genoemd, soms in combinatie met live video. Met deze video’s kan op krachtige wijze een nieuw product, bedrijf of technologie worden gepresenteerd.

Transporter

Prijs

Het laten maken van een animatievideo is een kostbaar gegeven, maar het laten maken van een animatie kent veel voordelen. Denk aan een product animatie waarvan inwendige onderdelen zichtbaar kunnen worden gemaakt. Met de meest geavanceerde video software en render technieken maken onze motion graphic designers fantastische en professionele animaties. Ideaal voor introducties, presentaties, op websites en voor op YouTube. De 3D animaties kunnen worden voorzien van voice-over en professionele geluidseffecten en sounddesign. Hier wordt natuurlijk wel een meerprijs voor gerekend.

Animatie laten maken – fasen

In onze animatiestudio vindt de ontwikkeling van de video’s plaats in een aantal opeenvolgende fases. Vanuit een eerste storyline, storyboard en stylomatic wordt een animatic samengesteld, die de essentie van de film laat zien. Deze wordt vervolgens vanuit een 3D CAD omgeving geanimeerd tot realistisch ogende scenes, die uiteindelijk in de editing fase worden bewerkt en van geluid worden voorzien. Als losse activiteit wordt ook videobewerking aangeboden, inclusief motion graphics en sound design.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
Vergelijkbare projecten