AR laten maken

AR laten maken

AR laten maken is één van onze creatieve activiteiten en augmented reality (AR) staat meer en meer in de belangstelling. Onze studio verzorgt het laten maken van betrouwbare product vanuit 3D CAD files, ook wel CGI (Computer Generated Imagery) genoemd, soms in combinatie met grafische animatie of live video. Met gebruik van video kan op krachtige wijze een nieuw of bestaand product worden gepresenteerd.

 Augmented reality (AR) laten maken

 Augmented reality (AR)

Het voordeel van AR is dat een gebruiker alle relevante informatie in één oogopslag ziet en beide handen vrij heeft om bepaalde werkzaamheden of activiteiten te verrichten. Een groot voordeel van AR is de laagdrempeligheid. Iedereen heeft een smartphone en iedereen draagt die vrijwel altijd bij zich. Met onze geavanceerde video software en render technieken maken we fantastische en professionele AR video’s. Daarnaast kan AR worden voorzien van een professionele voice-over en professionele geluidseffecten.

Prijs

In onze studio vindt de ontwikkeling van AR plaats in een aantal opeenvolgende fases. Vanuit een eerste storyline, storyboard en stylomatic wordt een animatic samengesteld, die de essentie van de AR laat zien. Deze wordt vervolgens vanuit een 3D CAD omgeving geanimeerd tot realistisch ogende scenes, die uiteindelijk in de editing fase worden bewerkt en van geluid worden voorzien. Als losse activiteit wordt ook videobewerking aangeboden, inclusief motion graphics en sound design.

Product video laten maken motion designer
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Vergelijkbare projecten