Brand design studio

Brand design is de derde pijler van onze design studio. De branding activiteiten kunnen worden gekarakteriseerd door het ontwerpen van de corporate identity of huisstijl van uw bedrijf. Deze huisstijl is een visuele vertaling van de kernwaarden van het bedrijf, passend bij de positionering en gewenste uitstraling in de markt. Het logo ontwerp is hierin van groot belang. Het logo geldt als visitekaartje, het vertegenwoordigt de waarden van uw bedrijf en het ontwerpen van het logo is daarom een vak apart.

Brand design

Bouwen aan een sterk merk

Op basis van een op maat ontwikkelde brand identity worden zowel de stijl van een product ontwerp als de stijl van een animatie gedefinieerd. Als alle visuele uitingen consequent in dezelfde stijl zijn ontworpen, ontstaat een sterke herkenbaarheid van uw merk. Het bouwen van een sterk merk begint met het consistent toepassen van de identiteit kenmerken. Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van een complete merk identiteit vanaf de start of we kunnen u helpen de bestaande identiteit te updaten en naar een hoger niveau te tillen.

Brand

Brand book

U ontvangt van ons een ‘brand book’, waarin alle kenmerken en richtlijnen zijn opgenomen die betrekking hebben op het ontwerp van het logo, websites, apps, animaties, brochures, visitekaartjes, producten en verpakkingen. Om er zeker van te zijn dat alles in dezelfde stijl wordt uitgevoerd, kunnen wij u helpen met de uitwerking hiervan. Deze activiteiten zullen bijdragen aan een sterk herkenbaar merkbeeld en het succes van uw bedrijf.

Brand designer
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Vergelijkbare projecten