Industrieel creatief ontwerp

Industrieel creatief ontwerp

Industrieel product design is de core business, met design als kernkwaliteit. Wij streven naar het ontwerpen van kwalitatieve producten die excelleren in design en functionaliteit. De functie en perfect uitvoering van het product staat voorop. Prettig in het gebruik, degelijke constructie en adequate materiaalkeuze. Bovenal duurzaam en te produceren voor een gunstig tarief.

Product design

Industriële product ontwikkeling

Een aansprekende en tijdloze vormgeving is essentieel voor het succes van een industrieel product. Product ontwikkeling bestaat uit een aantal fasen, waarin verschillende activiteiten plaatsvinden. Meestal wordt gestart met een marktanalyse, van waaruit de positionering van het product wordt bepaald. Hieruit volgt de invulling van de design strategie en de product identiteit. Wanneer deze zijn gedefinieerd wordt begonnen met het feitelijke productontwikkelingsproces: product ideeën, product concepten, product schetsen en de eerste 3D CAD bestanden en renderings worden gegenereerd. Dit leidt tot een serie vormgevingsrichtingen, waaruit het gewenste ontwerp wordt gekozen. Dit wordt vervolgens in 3D CAD uitgewerkt tot technische onderdelen, waarmee het eindproduct kan worden geproduceerd. Van 3D bestanden kunnen product visuals, fotografische renderings en illustraties worden gemaakt. Deze kunnen eventueel voor marktonderzoek en communicatie doeleinden worden gebruikt. De genoemde activiteiten kunnen ook afzonderlijk van elkaar worden uitgevoerd.

Industrieel ontwerp

Industriële product design specialisten

Door ons netwerk van specialisten kunnen we het complete traject van de product ontwikkeling voor u verzorgen, inclusief engineering, productie tekeningen, selectie van leveranciers en productie begeleiding. Gedetailleerde zichtmodellen en prototypes worden vervaardigd door onze vaste modelmakers. Daarnaast werkt ons team samen met meer dan 30 nationale en internationale bedrijven. Allemaal met dezelfde ambitie: een creatief ontworpen product dat wereldwijd voor een lange tijd met succes kan worden verkocht!

Industrieel creatief ontwerp

Wat is de prijs van industrieel product ontwerp?

Vanuit onze ontwerp studio in Groningen ondersteunen onze creatieve industrieel ontwerpers uw bedrijf door het ontwikkelen van producten met een onderscheidende en innovatieve vormgeving. Ons streven: kwalitatieve producten met een WOW-factor, die de nieuwe standaard kunnen vormen in uw markt. De prijs van de ontwerp activiteiten verschilt sterk per product. Elke project vereist een eigen specifieke aanpak. Op basis van uw wensen maken we een plan van aanpak met een kostenschatting van de benodigde activiteiten. Efficiënt en doelgericht. Hoge kwaliteit voor een gunstige prijs. Daarom staan wij bekend om onze zeer goede prijskwaliteitverhouding! Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op:
Vergelijkbare projecten