Motion

Creatieve motion design

Motion design is de tweede pijler van onze creatieve activiteiten. Deze tak van de creative industry staat steeds meer in de belangstelling. Motion design behelst het laten maken van animatie films vanuit 3D CAD files, ook wel CGI (Computer Generated Imagery) genoemd, soms in combinatie met grafische animatie of live video. Met deze video’s kan op krachtige wijze een nieuw product, bedrijf of technologie worden gepresenteerd.

Motion

Motion design technieken

Het voordeel van deze productanimaties en explanimations is dat delen van het product transparant kunnen worden gemaakt, zodat de inwendige onderdelen zichtbaar worden. Met de meest geavanceerde video software en render technieken maken onze animators fantastische en professionele films, ideaal voor gebruik bij introducties, presentaties, op websites en YouTube. De 2D of 3D animaties kunnen worden voorzien van voice-over en professionele geluidseffecten en sounddesign.

Motion design

Motion design fases

De ontwikkeling van deze video’s vindt eveneens plaats in een aantal opeenvolgende fases. Vanuit een eerste storyline, storyboard en stylomatic wordt een animatic samengesteld, die de essentie van de film laat zien. Deze wordt vervolgens vanuit een 3D CAD omgeving geanimeerd tot realistisch ogende scenes, die uiteindelijk in de editing fase worden bewerkt en van geluid worden voorzien. Als losse activiteit wordt ook videobewerking aangeboden, inclusief graphics en sound design.

Motion animator
Neem contact met ons op

Contact