Motion product design laten maken

Wat is een creative motion design?

Motion design is de tweede pijler van onze creatieve activiteiten. Deze tak van de creative industry staat steeds meer in de belangstelling. Onze motion design studio verzorgt het laten maken van animatie films vanuit 3D CAD files, ook wel CGI (Computer Generated Imagery) genoemd, soms in combinatie met grafische animatie of live video. Met deze video’s kan op krachtige wijze een nieuw product, bedrijf of technologie worden gepresenteerd. Zo kan je een Motion product design laten maken.

Product video laten maken motion designer

Motion product design technieken

Het voordeel van productanimaties en explanimations is dat delen van het product transparant kunnen worden gemaakt, zodat de inwendige onderdelen zichtbaar worden. Met de meest geavanceerde video software en render technieken maken onze motion graphic designers fantastische en professionele films, ideaal voor gebruik bij introducties, presentaties, op websites en YouTube. De 2D of 3D animaties kunnen worden voorzien van voice-over en professionele geluidseffecten en sounddesign.

Motion design animatie laten maken

Design fases

In onze animatie studio vindt de ontwikkeling van de video’s plaats in een aantal opeenvolgende fases. Vanuit een eerste storyline, storyboard en stylomatic wordt een animatic samengesteld, die de essentie van de film laat zien. Deze wordt vervolgens vanuit een 3D CAD omgeving geanimeerd tot realistisch ogende scenes, die uiteindelijk in de editing fase worden bewerkt en van geluid worden voorzien. Als losse activiteit wordt ook videobewerking aangeboden, inclusief motion graphics en sound design.

BD Total Lab Automation
Neem vrijblijvend contact met ons op: