BD
BACTEC™ Blood Culture Solution Campaign

Het tijdig voorkomen van sepsis

Van de herkennings- tot de behandelingsfase gaat bloedstroominfectiemanagement met heel wat uitdagingen gepaard. BD biedt voor elke fase van het diagnostisch proces een totaaloplossing die helpt om bloedstroomvergiftiging, ofwel sepsis in het ziekenhuis tijdig te onderscheppen. Brightbird ontwikkelde in opdracht van BD een professionele videoproductie die deze totaaloplossing en bijbehorende fasen in het proces helder communiceert.

Complete professionele videoproductie

Onze uitdaging was om een complex en technisch proces inzichtelijk te maken voor de consument en eindgebruiker. Daarnaast hadden we een scherpe ambitie: het creëren van een wetenschappelijk correcte ervaring, toegankelijk voor een breed publiek. Het was voor ons belangrijk dat het bekijken van de video de kijker een goede mogelijkheid gaf om zich in te leven in de consequenties en urgentie van onderzoek naar sepsis.

Een helder en eenvoudig verhaal

De originele briefing van de klant was complex en uitdagend. Het totaalproces van BD bevatte vele stappen en details. Een goede voorbereiding en gestructureerde samenwerking met BD leidde er toe dat het script en het storyboard voor de videoproductie voorafgaand aan de daadwerkelijke productie daarvan met kracht, eenvoud en helderheid neergezet kon worden.

Ondersteunend artwork

Een videoproductie is een totaalpakket. Voor ons als team is het steeds weer de uitdaging een consistente en professionele uitwerking op te leveren. De graphics, ofwel het artwork is daar een onderdeel van. Met oog voor detail worden zowel grafisch als het video ontwerp zorgvuldig gecombineerd en uitgewerkt. Met tijdloze en begrijpelijke uitwerkingen helpen we de klant een complexe boodschap in eenvoud over te brengen.

Vergelijkbare projecten