BD Kiestra

Een krachtige introductie

Compleet beurspakket

Veel bedrijven kiezen ervoor om nieuwe producten te lanceren op een internationale conferentie of beurs. Dat is hét moment om zichtbaar te zijn en op te vallen. Voor BD Life Sciences ontwierpen we een compleet pakket aan communicatiemateriaal ter ondersteuning van de introductie van hun nieuwe laboratoriumsysteem. Naast het productontwerp, ging het hier om de ontwikkeling van een gedetailleerd zichtmodel op ware grootte, om een product animatie, beurs visuals en een sales-app. Door al deze zaken simultaan te ontwikkelen, konden we zorgen voor consistentie in de stijl en daardoor met goed op elkaar afgestemd beursmateriaal de professionaliteit van het merk benadrukken.

product design

exhibition model

product animation

virtual (VR/AR) experiences

showcase app

Structurele designondersteuning

“We hebben voor diverse projecten samengewerkt met het Brightbird-team. Het team is coöperatief, creatief en professioneel en
levert producten die telkens weer onze verwachtingen overtreffen op het gebied van functionaliteit en professionele ondersteuning.”

190425-David-Newsome-128x128
David Newsome Global Marketing Leader - Lab Automation BD life Sciences

Buitengewoon beursmodel

“Brightbird bestaat uit een team van ervaren en vriendelijke mensen met wie het gemakkelijk samenwerkt. Tijdens projecten is er indien nodig altijd ruimte voor overleg. Deze wederzijdse relatie zien wij als cruciaal om de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken voor onze klanten. We waarderen de samenwerking dan ook enorm en zijn altijd klaar voor nieuwe uitdagingen.”

190426-Henk-Kuiper-128x128
Henk Kuiper Model Specialist - Promoac