BD Kiestra
Total Lab Automation

State of the art animation

De beste manier om klanten de voordelen van een nieuw product te laten inzien, is door het gebruik ervan te demonstreren. Op het moment dat live action video geen mogelijkheid is, bieden videoproducties met motion design uitkomst. Bij BD Kiestra kunnen we hierdoor complexe technologie en processen laten zien, zelfs als die zich diep in het product bevinden. Motion design kan zo de communicatie over de unieke eigenschappen van een product ondersteunen, soms zelfs al ver vóór de marktintroductie plaatsvindt.

BD Total Lab Automation
Krachtig en uniek communicatiemateriaal

“Dankzij Brightbird kunnen we de kracht van onze oplossingen op unieke wijze weergeven. Met hun unieke vaardigheden zijn ze in staat om perspectief te creëren van waarden die niet via afbeeldingen, live video of andere communicatiemiddelen zijn weer te geven. Dit is voor ons als bedrijf cruciaal, omdat het het voor ons mogelijk maakt de waarden van een technisch product te verbinden met de behoeften van onze klanten.”

Robin Smit
Marketing Manager Life Sciences

Intrigerende productvisualisatie

Additionele AR-ervaringen en app development kunnen, wanneer ze in lijn met de visuele merkidentiteit van de klant worden ingezet, ook bijdragen aan de totaalbeleving van een product. Dit fascinerende ‘design in motion’ heeft zijn waarde bewezen voor zowel interne als externe communicatiedoeleinden.

Vergelijkbare projecten