Inventum GC75

Duurzame en tijdloze producten

Succesvolle productlijn

Voor Inventum ontwierpen we een compleet nieuwe lijn aan ontbijtproducten. Dit maakte het mogelijk om producten te ontwerpen van de hoogste kwaliteit op elk vlak; sterk en geschikt voor jarenlang gebruik, gemaakt van kwaliteitsmateriaal, gemakkelijk uit elkaar te halen en geschikt voor recycling.

Het design

Voor elk product geldt dat het altijd – binnen een bepaald budget – de beoogde functie zo goed mogelijk moeten kunnen uitvoeren. Aan dit product design zijn innovatieve oplossingen toegevoegd om het gebruiksplezier te vergroten. Speciale aandacht ging uit naar de uitstraling van de producten: het resultaat moest aantrekkelijk zijn met perfecte details.

Tijdloze esthetiek

Een tijdloos ontwerp zorgt ervoor dat een product jarenlang aantrekkelijk blijft. Dit resulteert in producten zoals we ze graag zien:
een geweldige ervaring, jaar na jaar.

Nauwe samenwerking

“Vanaf het moment dat Inventum besloot een eigen productlijn te ontwikkelen, begeleidde Bart ons toegewijd door het gehele
ontwerpproces. Een team met creatieve en technische designers met een buitengewone inzet voor het proces en hun klanten.”

190425-Paul-Gigengack-128x128
Paul Gigengack Art Director Inventum