Inventum GC75
Duurzame en tijdloze producten

Succesvolle productlijn

Vanuit Inventum ontvingen we de opdracht om een compleet nieuwe lijn van keukenproducten te ontwerpen (product design). Dit maakte het mogelijk om producten te ontwikkelen van de hoogste kwaliteit op elk vlak; robuust en geschikt voor jarenlang gebruik, gemaakt van kwaliteitsmateriaal, gemakkelijk te demonteren en geschikt voor recycling.

Inventum product design

Het design

Voor elk product geldt dat het altijd – binnen een bepaald budget – de beoogde functie zo goed mogelijk moeten kunnen uitvoeren. Aan dit product design zijn innovatieve oplossingen toegevoegd om het gebruiksplezier te vergroten. Speciale aandacht ging uit naar de uitstraling van de producten: het resultaat moest er kwalitatief en aantrekkelijk uitzien, met herkenbare verfijnde detaillering.

Inventum product ontwerp

Tijdloze esthetiek

Een tijdloos ontwerp zorgt ervoor dat een product jarenlang aantrekkelijk blijft. Dit resulteert in producten zoals we ze graag zien: een geweldige gebruikservaring, jaar na jaar.

Inventum
Inventum Juicer keukenapparaat
Nauwe samenwerking

“Vanaf het moment dat Inventum besloot een eigen productlijn te ontwikkelen, begeleidde Bart ons vol toewijding door het gehele ontwerpproces. Een team met creatieve en technische designers met een buitengewone inzet voor het proces en hun klanten.”

Paul Gigengack
Art Director Inventum
Juicer
Vergelijkbare projecten