Spark Holland Lab Systems
Van apparatenleverancier tot systeemspecialistModulair systeem en OEM-ontwerp

Spark Holland Lab Systems is gespecialiseerd in technologie op het gebied van monstervoorbereiding voor analytische processen. Spark is veranderd van leverancier van individuele instrumenten naar een systeemspecialist van wereldklasse. Brightbird heeft hierbij geholpen door een onderscheidende uitstraling voor het systeem te ontwerpen. We stelden een set van ontwerpregels op met aandacht voor consistentie en modulariteit. Het resultaat is een coherent hight-tech laboratoriumsysteem, waarmee Spark Holland een betrouwbare partner is geworden op de internationale laboratoriummarkt.

Spark Holland
Modulair systeem en OEM-ontwerp

“Het resultaat van onze meerjarige samenwerking is duidelijk zichtbaar in de diverse modules, die met elkaar te combineren zijn tot een coherent, high-tech systeem. Brightbird heeft een belangrijke rol gespeeld om dit te bereiken. Niet alleen gaven ze vorm aan het Spark Style handboek, ook hadden ze tijdens het gehele proces aandacht voor de kwaliteit van elk detail.

Ook integreren we de creatieve skills van Brightbird meer en meer in onze OEM-verkoopprocedures. Zelfs bij aanvragen op het allerlaatste moment, ontvangen we altijd ruim op tijd de gewenste artist impressions of aangepaste designs voor belangrijke OEM-klanten.”

Rob van der Knaap
CEO Spark Holland
Product laten ontwerpen
Vergelijkbare projecten