TU Masterline
De nieuwe standaard

De impact van een nieuw design

TU Masterline kwam bij Brightbird met de wens voor een volledig nieuwe lijn veterinaire injectors. De productontwikkeling voerden we uit in nauwe samenwerking met onze netwerkpartner Fluctus, die verantwoordelijk was voor de complexe, technische aspecten van het productontwerp. Brightbird ontwierp een esthetisch aantrekkelijk design dat tevens modulair, robuust en ergonomisch was. Om de kwaliteit en degelijkheid van de injectors te benadrukken, hebben we gekozen voor een designstijl die refereert aan elektrische gereedschappen. Dit opvallende uiterlijk heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe productlijn met de TU Veterinary Injector zich onderscheidde van de rest en een eigen plek veroverde op de markt.

Veterinary Injector

De essentie van een goed product

De essentie van een goed product is niet alleen dat het perfect functioneert, maar ook dat het een aangename ervaring is om te gebruiken. Hoge kwaliteit op elk vlak. Dit betekent sublieme ergonomie, aantrekkelijke vormgeving en aandacht voor elk detail. Een goed product heeft een tijdloos ontwerp en blijft zo gegarandeerd langdurig een plezier om te gebruiken.

Brand exposure

“Het unieke design heeft een enorme brand exposure opgeleverd voor ons merk. En het feit dat de productlijn een Red Dot design award won, was een fantastische bonus!”

Hans Snijders
CEO TU Masterline
Vergelijkbare projecten