TU Masterline 

De nieuwe standaard

De impact van een nieuw design

TU Masterline kwam bij Brightbird met de wens voor een volledig nieuwe lijn veterinaire injectoren. De productontwikkeling voerden we uit in nauwe samenwerking met onze netwerkpartner Fluctus, die verantwoordelijk was voor de complexe, technische aspecten van het productontwerp. Brightbird ontwierp een esthetisch aantrekkelijk design dat tevens modulair, robuust en ergonomisch was. Om de kwaliteit van de injectoren te benadrukken, hebben we gekozen voor een design dat doet denken aan elektrische gereedschap. Dit opvallende uiterlijk heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe productlijn opgemerkt werd en een plek veroverde op de markt.

De essentie van een goed product

De essentie van een goed product is niet alleen dat het perfect functioneert, maar ook dat het een ervaring is om te gebruiken. Hoge kwaliteit op elk vlak. Voor ieder ontwerp betekent dit sublieme ergonomie, een fascinerende look en aandacht voor elk detail. Een goed product heeft een tijdloos ontwerp en blijft zo gegarandeerd langdurig een plezier om te gebruiken.

Brand exposure

“Het unieke design heeft een enorme brand exposure opgeleverd voor ons merk. En het feit dat de productlijn een Red Dot design award won, was een fantastische bonus!”

190425-Hans-Snijders-128x128
Hans Snijders CEO TU Masterline