Schetsen

Schetsen

In onze creatieve studio zijn het maken van schetsen de kern van ons succes, met product vormgeving als specialiteit . We streven naar schetsen van hoge kwaliteit. Een goed industrieel ontwerp staat in de eerste plaats voor een perfecte uitvoering van de functie van het product. Prettig in het gebruik, degelijke constructie en adequate materiaalkeuze. Duurzaam en voor een acceptabele prijs te produceren. Met schetsen bedoelen wij onder andere: idee schetsen, product, design, scenario, storyboard, on demand, innovaties, consumer test, creatieve sessie & creatieve schetsen.

Product idee schetsen

Een aantrekkelijke en tijdloze vormgeving is essentieel voor het succes van een product. Het proces van de product ontwikkeling bestaat uit een aantal fasen, waarin verschillende activiteiten plaatsvinden. Het gaat hier onder andere om het ontwikkelen van marktanalyse en positionering, design strategie, product identiteit, product idee├źn, product concepten, product schetsen, 3D CAD bestanden, product visuals, renderings en illustraties. Deze kunnen ook voor marktonderzoek worden gebruikt. Daarnaast kunnen deze activiteiten ook los worden uitgevoerd.

Schets on demand

Door ons netwerk van specialisten kunnen we het complete traject van de product ontwikkeling voor u verzorgen, inclusief engineering, productie tekeningen, selectie van leveranciers en productie begeleiding. Gedetailleerde zicht modellen en prototypes worden vervaardigd door onze vaste modelmakers. Ons team van professionele product ontwerpers werkt samen met meer dan 30 nationale en internationale bedrijven.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
Vergelijkbare projecten