Storyboard
The pleasure of creating together

Wat is een storyboard?

Brightbird maakt gebruik van een stappenplan die voor ons samen goed werkt. We beginnen rond de tafel met een kop koffie of thee en luisteren naar uw wensen. Vanuit de wensen maken wij een verhaallijn en bespreken dat samen. Na goedkeuring, beginnen we met het verhaal, script en storyboard. In het script komen alle details naar voren en het storyboard vertaald dit naar duidelijke schetsen. Daarna maken we een moodboard om te bepalen hoe het eruit komt te zien. Met een moodboard kan je snel verschillende stijlen laten zien om de beste te kiezen.

Product video laten maken motion designer

Wat kost een storyboard?

Wij maken een storyboard op maat naar uw wensen. Daardoor verschilt de prijs per klant. Graag gaan we samen met u zitten om uw storyboardproject te bespreken. Met een goed gesprek komen vragen aan bod zoals: grootte van het board? Wat wordt het verhaal van het storyboard? Hoe komt het board er uit te zien? Wat voor effecten worden er toegevoegd?

Motion design animatie laten maken

Hoe maak je een storyboard?

Brightbird maakt gebruik van een stappenplan die voor ons samen goed werkt. We beginnen rond de tafel met een kop koffie of thee en luisteren naar uw wensen. Vanuit de wensen maken wij een verhaallijn en bespreken dat samen. Na goedkeuring, beginnen we met het verhaal, script en het board. In het script komen alle details naar voren en het verhaalbord vertaald dit naar duidelijke schetsen. Daarna maken we een moodboard om te bepalen hoe het eruit komt te zien. Met een moodboard kan je snel verschillende stijlen laten zien om de beste te kiezen.

BD Total Lab Automation

Waarom een verhaalbord?

Een storyboard kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. U heeft bijvoorbeeld een nieuw product die u goed op de markt wilt zetten. Met een mooi board kunt u het product meteen goed laten zien. Wellicht staat uw bedrijf op een beurs, waarmee u de aandacht wilt laten vestigen met een stand.  U kunt ook de diensten die uw bedrijf levert gemakkelijk uitleggen met een duidelijk board. De mogelijkheden zijn oneindig!

Neem vrijblijvend contact met ons op: